tisdag 9 november 2010

Ingen snö än

Ingen snö här än så länge.. När jag kollade på SMHI igår kväll innan jag gick och la mig stod det att det skulle börja snöa klockan 05.00 här, men än har det inte satt igång. Kommer väl lagom till att jag ska promenera till jobbet, hoppas det är vindstilla bara! Det är jättemysigt att promenera ute när det snöar, men inte om det blåser kall blötsnö rakt i ansiktet på en. Men om så blir fallet kan man ju alltid värma sig med en kopp choklad när man kommer fram till jobbet :)

Igår var jag på IKEA och Rusta, köpte 2 adventsljusstakar (av den modell jag visade för några inlägg sen), adventssiffor till blockljus, två ljuskyktor, julpapper och snöre! Inget pynt däremot, hittade inget jag tyckte var särskilt tilltalande på något av ställena, IKEA kändes som "samma gamla vanliga" och på Rusta är det lite för kitchiga grejer för att få hänga i min gran.

Dags att göra sig i ordning och gå till jobbet, men först bjuder jag på en bild från förra julafton när Victor gjorde backen osäker med sin snowracer :)

3 kommentarer:

 1. Ingen snö här i Tyresö heller!

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får snö. Det gör så mycket, känner jag nu. Den bör nog komma snart ska du se :D

  SvaraRadera
 3. Som du kanske ha sett så har min julblogg (Tina´s Jul) flyttat till www.tinagustafsson.com och jag har länkat till din blogg på denna sida http://tinagustafsson.com/julbloggar-som-ger-massor-av-julfeeling/

  Känner du för att länka tillbaka så får du gärna göra det :-)

  För att vara säker på att inte missa något jag skriver om julen så kan du Gilla denna sida http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374

  Det skall bli så mysigt att börja läsa alla julbloggar igen, det har jag längtat efter i några veckor nu!

  Ha det bra så hörs vi bland alla julinlägg :-)

  SvaraRadera